STAGE


Ligger du inde med en original idé til et sceneprojekt? Er du og din eventuelle gruppe interesseret i at gøre idéen til virkelighed og vise den frem for op mod hundrede publikummer? Så er det nu du skal søge STAGE – det er gratis, og det er fedt!

Små idéer kan blive til store virkeligheder, og det er netop det, vi gerne vil støtte op om i TeaterHUSET. Af HUSET-KBH får vi årligt tildelt nogle uger på scenen STAGE, og den vil vi gerne tilbyde dig. Vi betaler leje, teknik, vand og el i en uge – til gengæld skal du give os en forsmag på dit projekt. Det sker igennem en showcase, hvor vi diskuterer dine tanker og visioner for din scenekunst. Showcasen vil maksimalt vare 20 minutter, og her forventes det ikke, at der fremvises mere end fem minutter af dit projekt, eller at din showcase er en del af dit endelige produkt. Til gengæld forventer vi, at der er klarhed om, hvor produktet er på vej hen, og hvilke tanker, der ligger bag.

Ansøgningsfristen er søndag d. 1. oktober, og du vil få svar på din ansøgning senest mandag d. 9. oktober. Bliver du indkaldt til at vise din showcase, bliver det i perioden kort herefter og efter aftale.

To grupper bliver valgt, og de får hver en uge at vise/spille i. Det drejer sig om uge 46  og 47.

Det kræver ikke medlemsskab at søge STAGE, men bliver du eller din gruppe udvalgt, er det nødvendigt, at I melder jer ind i TeaterHUSET.

Yderligere informationer om ansøgningsproceduren står i ansøgningsskemaet, som kan hentes HER.

Vi glæder os til at se læse jeres ansøgninger og se jer til en eventuel showcase!