Bestyrelse


Bestyrelsen_annesofie

Forkvinde: Anne Sofie Thomsen

Anso læser på kandidatuddannelsen i Teater- og Performancestudier på KUA. Hun har været arrangør og frivilligkoordinator på Vildskud festival i 2014 og 2015 og har en stor kærlighed til festivalens atmosfære. Anso er en del af teatergruppen Teater PRAXIS, der på Vildskud i 2014 vandt juryens særpris med forestillingen ‘Min krop er kunstens tempel’. Hun er interesseret i de felter hvor kunst og videnskab mødes mellem kropslighed og teori. Anso er engageret i studenterpolitik på universitetet, har boet i både Sverige og Island og har tidligere arbejdet som dramaunderviser.

Bestyrelsen_amalie

Næstforkvinde: Amalie Pontoppidan Witt

Amalie læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet på Amager med Musikvidenskab som tilvalg. Hun bruger rigtig meget tid på sociale og faglige projekter på universitetet og med sin teatergruppe Teater PRAXIS. Hun ser TeaterHUSET som et åbent rum med mulighed for nye forbindelser, udvikling og kreative processer. Amalie håber på at kunne skabe og styrke et sammenhold mellem medlemmerne i TeaterHUSET. Der er så mange potentialer og kreative sjæle tilknyttet stedet og hun tror på at vi kan bruge hinanden!

Bestyrelsen_karen

Kasser: Karen Grønborg

Karen blev i 2014 Cand.mag. i Teatervidenskab og Performancestudier fra Københavns Universitet og har siden da arbejdet for det moderne dansekompagni Dansk Danseteater. Karen har siden 2009 været en ivrig bruger af TeaterHUSET, bl.a. som henholdsvis arrangør og formand for Vildskud Teaterfestival i 2011 og 2012.
For TeaterHUSETs virke ønsker Karen et sted, hvor der er plads og mulighed for udvikling og dygtiggørelse som teatermager om det end sker via deciderede teaterproduktioner, workshops, skriveværksteder, e. lign.

Bestyrelsen_tine

Bestyrelsesmedlem: Tine Hjorth-Trolle

Tine har fra 2011-2014 været både arrangør, næstformand, koordinator og dermed en stor drivkraft for Vildskud Teaterfestival. Hun har også siddet i bestyrelsen i TeaterHUSET siden 2012 og været med til at opfinde det Kunstneriske Råd. Tidligere har Tine været PR og kommunikationsansvarlig for Den lille Dramaskole. I 2011 blev hun BA i Teatervidenskab og i 2014 Kandidat – begge steder fra KUA. Under uddannelsen arbejdede Tine også for Det Kongelige Teater.
Det københavnske vækstlag er Tines hjertebarn, og det er hendes vision at TeaterHUSET fortsætter med at udvikle og forbedre dets vilkår. Det er hendes drøm at skabe inspirerende rammer, hvor TeaterHUSETs medlemmer får mulighed for konstant at lære og blive udfordret – både af hinanden men også af eksterne aktører.

mise-norup-2

Bestyrelsesmedlem: Mise Norup

Mise læser informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns Universitet. Hun har siden 2014 været ansat som vækstlagskonsulent i DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed, hvor hun bl.a. rådgiver, informerer og laver arrangementer for vækstlaget.
Mise har tidligere siddet som projektleder for Teaterfestivalen Scenoskop i Odense (Odenses svar på Vildskud). Hun har altid gang i mange forskellige projekter inden for vækstlaget rundt omkring i Danmark.
Derudover har hun en master i Kundalini yoga og meditation og elsker at tage et afbræk og drikke en god kop kaffe i løbet af en hektisk hverdag. Gerne med en god debat omkring vækstlaget og dets vilkår.
Mise har en mission og drøm om, i højere grad, at vække Danmarks interesse for vækstlaget og åbne deres øjne for dets udviklende og legende verden.

nina-spile-3

Suppleant: Nina Spile

Nina blev i sommeren 2016 færdig med sin bachelor i Dramaturgi og litteraturvidenskab fra hhv. Aarhus Universitet og Københavns Universitet. Nina arbejder som produktionsleder i teatergruppen MAKULATOR, som havde debut med forestillingen ‘Outerspace Blues’ på Vildskud i sommeren 2015 og spiller med forestillingen VELCRO i november 2016. Derudover har hun arbejdet som instruktørassistent på flere etablerede teatre som Teater Grob, Teater Katapult og Det Kongelige Teater.

Siden foråret 2016 har Nina været projektkoordinator i StageLAB, som skaber rammen om aktiviteter, kurser, netværksarrangementer og projekter i TeaterHUSET. For Nina er TeaterHUSET en vigtig platform i udviklingen af samarbejder og netværk indenfor teatervækstlaget og mellem det professionelle scenekunstneriske miljø og teatervækstlaget i København og omegn.