Bestyrelse


Bestyrelsen_amalie

Forkvinde: Amalie Pontoppidan Witt

Amalie læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet på Amager med Musikvidenskab som tilvalg. Hun bruger rigtig meget tid på sociale og faglige projekter på universitetet og med sin teatergruppe Teater PRAXIS. Hun ser TeaterHUSET som et åbent rum med mulighed for nye forbindelser, udvikling og kreative processer. Amalie håber på at kunne skabe og styrke et sammenhold mellem medlemmerne i TeaterHUSET. Der er så mange potentialer og kreative sjæle tilknyttet stedet, og hun tror på at vi kan bruge hinanden!

nina-spile-3

Bestyrelsesmedlem: Nina Spile

Nina blev i sommeren 2016 færdig med sin bachelor i Dramaturgi og litteraturvidenskab fra hhv. Aarhus Universitet og Københavns Universitet. Nina arbejder som produktionsleder i teatergruppen MAKULATOR, som havde debut med forestillingen ‘Outerspace Blues’ på Vildskud i sommeren 2015 og spiller med forestillingen VELCRO i november 2016. Derudover har hun arbejdet som instruktørassistent på flere etablerede teatre som Teater Grob, Teater Katapult og Det Kongelige Teater.

Siden foråret 2016 har Nina været projektkoordinator i StageLAB, som skaber rammen om aktiviteter, kurser, netværksarrangementer og projekter i TeaterHUSET. For Nina er TeaterHUSET en vigtig platform i udviklingen af samarbejder og netværk indenfor teatervækstlaget og mellem det professionelle scenekunstneriske miljø og teatervækstlaget i København og omegn.

mise-norup-2

Suppleant: Mise Norup

Mise læser informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns Universitet. Hun har siden 2014 været ansat som vækstlagskonsulent i DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed, hvor hun bl.a. rådgiver, informerer og laver arrangementer for vækstlaget.
Mise har tidligere siddet som projektleder for Teaterfestivalen Scenoskop i Odense (Odenses svar på Vildskud). Hun har altid gang i mange forskellige projekter inden for vækstlaget rundt omkring i Danmark.
Derudover har hun en master i Kundalini yoga og meditation og elsker at tage et afbræk og drikke en god kop kaffe i løbet af en hektisk hverdag. Gerne med en god debat omkring vækstlaget og dets vilkår.
Mise har en mission og drøm om, i højere grad, at vække Danmarks interesse for vækstlaget og åbne deres øjne for dets udviklende og legende verden.