Kontakt og ansatte


Kontorets åbningstider:
Mandage: 15 – 18
Onsdage: 17 – 20
Lukket helligdage, skoleferier og i hele juli.

Telefon:
+45 60 514 514

Adresse:
TeaterHUSET
Rådhusstræde 13
1466 København K.
Opgang 1
2. og 3. sal

Lokalernes åbningstider:
Alle dage: 7-24

Kim

Kent

Sebastian

Olivia

Administrativ leder
Joachim Aa. Sørensen
admin@teater-huset.dk

Studerer litteraturvidenskab på SDU. Har været ansat siden april 2016. Arbejdsopgaver: Økonomi, fundraising, admin. ledelse, nøgleudlevering, daglig drift, medlemsregistrering, vedligeholdelse af lokaler, sparring mht. projektstyring og vejledning af grupper. Klar til snak, spørgsmål, rundvisning og vejledning alle kontortider. Ansat: 12 timer pr. uge

Projektkoordinerende leder
Kent Tonsgaard
projekt@teater-huset.dk

Studerer Litteraturvidenskab på KU. Har været ansat siden januar 2016. Arbejdsopgaver: Koordinering og projektstyring af producerende grupper, PR, rundvisning og lokalebooking, opdatering af web, vedligeholdelse af lokaler, nyhedsbreve og sparring m. admin. leder. Klar til snak, spørgsmål, rundvisning og vejledning alle kontortider.
Ansat: 12 timer pr. uge

Tekniker
Sebastian Huddy Iversen
teknik@teater-huset.dk

Sebastian arbejder til daglig som assisterende belysningmester på Det Ny Teater og har godt 13 års erfaring med sit fag. I TeaterHUSET arbejder han primært i området omkring Bastarden, hvor han ser på teknikken og hjælper grupperne i gang med lys og lyd.
Ansat: 3 timer pr. uge

Rengøring
Olivia Thomsen
admin@teater-huset.dk

Er studerende på arkitektskolen på insitut for bygningskunst, by og landskab. Sørger for at holde TeaterHUSET rent. På tavlen i køkkenet kan du se, hvornår der sidst er gjort rent.
Ansat: 4 timer pr. uge