Kontakt og ansatte


Kontorets åbningstider:
Mandage: 15 – 18
Onsdage: 17 – 20
Lukket helligdage, skoleferier og i hele juli.

Telefon:
+45 60 514 514

Adresse:
TeaterHUSET
Rådhusstræde 13
1466 København K.
Opgang 1
2. og 3. sal

Lokalernes åbningstider:
Alle dage: 7-24

Kim

Kent

Lisa Jürgensen

Frederik

Administrativ leder
Joachim Aa. Sørensen
admin@teater-huset.dk

Studerer litteraturvidenskab på SDU. Har været ansat siden april 2016. Arbejdsopgaver: Økonomi, fundraising, admin. ledelse, nøgleudlevering, daglig drift, medlemsregistrering, vedligeholdelse af lokaler, sparring mht. projektstyring og vejledning af grupper. Klar til snak, spørgsmål, rundvisning og vejledning alle kontortider.

Ansat: 12 timer pr. uge

Projektkoordinerende leder
Kent Tonsgaard
projekt@teater-huset.dk

Studerer Litteraturvidenskab på KU. Har været ansat siden januar 2016. Arbejdsopgaver: Koordinering og projektstyring af producerende grupper, PR, rundvisning og lokalebooking, opdatering af web, vedligeholdelse af lokaler, nyhedsbreve og sparring m. admin. leder. Klar til snak, spørgsmål, rundvisning og vejledning alle kontortider.

Ansat: 12 timer pr. uge

Tekniker
Lisa Jürgensen
Lisa@teater-huset.dk

Studerer Bygningsdesign på DTU. Er tidligere uddannet forestillingsleder fra Guildhall School of Music and Drama i London. Har senest arbejdet som assisterende teknisk chef for Banff Centre og Calgary Opera i Canada.
I TeaterHUSET arbejder hun primært i området omkring Bastarden, hvor hun ser på teknikken og hjælper grupperne i gang med lys og lyd.

Ansat: 4 timer pr. uge

Rengøring
Frederik Verdersø Larsen
admin@teater-huset.dk

Studerer til serviceøkonom på CPH Business og har tidligere gjort rent på DanHostel Bellahøj. Derudover har han været i praktik hos Musik i Lejet, der har kontorer i samme opgang som TeaterHUSET.

Ansat: 4 timer pr. uge