xenon billede.jpg
 
xenon billede 2.jpg

INFORMATION TIL GRUPPER DER SKAL SPILLE PÅ XENON FORÅRET 2019

I skal spille på Xenon til foråret, og dét er fantastisk. På denne side vil vi opdatere om formalia og her kan du også hente brugbare oplysninger omkring scenen og PR-materiale. 

 

OM PR

Vores ambition med Xenon er at samle det bedste fra vækstlaget og præsentere det på en overskuelig måde for vores og jeres publikum. Generelt set vil vi gerne skabe en sammenhængende oplevelse for publikum lige fra den første interesse for scenen til endt forestilling. Det mener vi, at vi bedst kan gøre ved hjælp af et par redskaber henvendt til jer scenekunstnere, som kan lette jeres arbejde med PR og grafik. Vi har erfaring med, at et godt PR-materiale nogenlunde består af:

  1. Plakat i A1-format

  2. En pressemeddelse

  3. Pressebilleder

  4. Eventbilleder til Facebook og Billetto

  5. Kort beskrivelse af forestillingen til Facebook og Billetto

  6. Materialet er videre beskrevet i jeres mappe på Google Drive.

Listen er tænkt som en guide, og vi er selvfølgelig i løbende dialog omkring, hvad der bedst giver mening ift. jeres forestilling.

 

FACEBOOK

De af jer grupper, der indgår i et 50/50-samarbejde med Teaterhuset får tildelt 500 kr. til online marketing via Facebook. 

 

INSTAGRAM

Det ligger frit for jer grupper at benytte Xenons Instagram-profil under jeres forestilling. Hvis jeres forestilling selv har en Instagram-konto tilknyttet opfordrer vi jer til at tagge os via @xenon_scene. Brug kun story-funktionen på Instagram. Læg de billeder I gerne vil have lagt på Xenons Instagram-profil op i jeres Google Drive-mappe, så vi kan gennemse dem før vi poster dem.

 

GRAFIKGUIDE

  1. Teaterhuset laver jeres plakat ud fra skabelonen, I kan hente nedenfor. Brug derfor ikke for meget tid på at sætte noget op selv, men overvej billedets farver og komposition i forhold til de informationer og logoer, der bliver lagt ind over billedet.

  2. Teaterhuset betaler ikke for analogt PR-materiale, men hjælper og bestiller gerne for jer. Tjek evt. flyeralarm.dk ift. tryk af plakat. Priseksempel: 250 stk. i A2-format for 459,53 kr.

  3. Orientér dig på Facebook og Billetto ift. de korrekte mål for eventbilleder.

  4. Upload dit PR-materiale til Google Drive og vær beskrivende ift. filnavne. Eks: billetto banner.jpg. I modtager linket til jeres Google Drive på mail.

 

NB! Alt digitalt og analogt materiale med Teaterhuset & Xenon som primær afsender, skal godkendes af kontoret før det offentliggøres. 

 

DEADLINES FOR PR & GRAFIK

3. februar

 

KONTAKT

Kent ✉️ projekt@teater-huset.dk ☎️ 24 40 55 58*

Marie ✉️ admin@teater-huset.dk ☎️ 52 39 04 80 

*Bruges til akutte situationer. 

 

FILER