INDEN DU SØGER

Xenon repræsenterer den uafhængige scenekunst, hvorfor eventuelle arrangører forpligter sig til at stille med egne folk på og bagved scenen. Dette gælder blandt andet PR-folk, teknikere, afviklere og rengøring. Teaterhuset er som forening drevet af en frivillig bestyrelse og studenteransatte, hvilket arrangøren bør indtænke i forhold til kontakt, spørgsmål og eventuelle forespørgsler. Teaterhusets ansatte kan træffes i tidsrummet 15–18 mandag og 17–20 onsdag med mindre andet er aftalt. Xenon er en hybrid scene, der sigter efter at have et tæt og sammenhængende program. Arrangøren er derfor ikke alene om at benytte scenen, men indgår i et fællesskab med andre kulturudøvere, som arrangøren forpligter sig til at samarbejde med. Dette betyder, at opløbet til eventuelle forestillinger oftest er få dage, og at udryk sker direkte efter endt forestillingsperiode.

  • En forestilling på Xenon kan max vare 90 min. og spiller typisk onsdage, torsdage, fredage og lørdage. En forestillingsperiode på Xenon varer typisk to uger.

  • Teaterhuset opererer med en vejl. billetpris på 85 kr. / 65 kr. for ikke-studerende / studerende. Husk at medregne dette i dit budget.

 

NB: DU KAN ANSØGE OM AT SPILLE I UGE 18, 19 & 20.

Ønsket spilleperiode *
I må gerne vælge begge spilleperioder.
Vi anbefaler mellem 45-75 minutter.
Indsend max tre sider fra manuskriptet.
Kontraktmodel *
Vi har to kontrakter at vælge i mellem, når man ansøger om at spille på Xenon. Fast leje: Teatergruppen betaler leje pr. spilledag. Lejen er på 1.600 kr. pr. forestillingsdag. 50/50: Teatergruppen deler billetindtægterne med Teaterhuset. Til gengæld betaler teatergruppen ikke leje.
Showcases *
Alle grupper skal mødes til showcases i uge 1 enten d. 3. eller 4. januar. Showcasen indebærer et kvarters fremlæggelse af scenisk materiale og en kort samtale med udgangspunkt i ansøgningen. Derudover skal I kunne deltage på et obligatorisk fællesmøde søndag d. 6. januar. Her vil det være muligt at stille spørgsmål til vores scenemester, husfotograf og bestyrelse. Kontoret vil derudover gennemgå det materiale, de skal bruge i forbindelse med markedsføring af jeres forestilling.
PR-materiale og budget sendes til xenon@teater-huset.dk *

 

BRUGBARE FILER