Danmarks sejeste, mest inspirerende og sjoveste teaterkonkurrence er tilbage, når Teaterhuset i uge 43 afholder TeaterBattle! Her har ambitiøse teatergrupper mulighed for at prøve kræfter foran en professionel jury - og bliver din gruppe juryens favorit, så bliver I belønnet med æren og 10.000kr. til at udvikle jeres forestilling, der skal have premiere på Teaterhusets scene Xenon i foråret 2020. Til de to runner-ups er der videre 2500kr. til at udvikle forestillingerne, der skal have premiere på vores scene Vox i foråret 2020.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

INDEN DU SØGER
1) Samtlige forestillinger skal være originale og uopførte.
2) Som gruppe har du 15 minutter på scenen, 10 minutter til at vise dit projekt og 5 minutter til at komme på og af scenen.
3) Teaterhuset og TeaterBattle er forbeholdt aspirerende og ambitiøse vækstlagsgrupper indenfor teater og scenekunst, hvorfor professionelt uddannede og udøvende ikke må deltage.

Hvis I som gruppe er registreret med et CVR-nummer, kan vi sende fakturaen direkte til jeres forening. Hvis ikke sendes fakturaen til jeres kontaktpersons email.
Antal gruppemedlemmer *
Da grupperne maksimalt har 10 minutter på scenen, har vi sat en grænse på maksimalt 7 personer per gruppe og 5 på scenen. Dette er for at sikre, at juryen kan danne sig et ordentligt indtryk af de enkelte skuespillere og den samlede forestilling.
Fulde navn på alle gruppens medlemmer.
OM FORESTILLINGEN
Skriv maksimalt 500 tegn. I får mulighed for at opdatere beskrivelsen senere, hvor I også vil skulle lave et kort pitch af jeres forestilling, som konferencieren skal bruge i sin præsentation af jer.
MEDLEM AF TEATERHUSET?
Medlemskab af Teaterhuset
Hvis dig og og resten af din gruppe er medlemmer af Teaterhuset, er det gratis at deltage i TeaterBattle. Ønsker I at blive medlemmer af Teaterhuset, så læs mere om det her: https://www.teater-huset.dk/medlem
DET MED SMÅT
Tidsrum, depositum og betaling *
Som gruppe er vi indforstået med, at vi skal kunne spille i tidsrummet 18.00-22.00 i perioden onsdag d. 23. oktober - fredag d. 25. oktober 2019 samt lørdag d. 26. oktober i tidsrummet 12.00-22.00. Gruppen er også indforstået med at indbetale et depositum på 300kr. samt et eventuelt tilmeldingsgebyr på 500kr. (hvis gruppen ikke er medlem af Teterhuset) senest 7 dage efter modtaget faktura. Hvis gruppen ikke har betalt inden for tidsrummet, kan Teaterhuset annullere tilmeldingen. Depositummet på 300kr. betales tilbage, når gruppen har været på scenen.
Har I som gruppe spørgsmål eller andre kommentarer, så skriv til os her eller på projekt@teater-huset.dk. I forhold til gruppebillede, vil I få information om dette efter tilmelding.